
Pasaulio skoniai detaliau…
VISKIS | SKONIS |
---|---|
J.P. WISER’S Triple Barrel | Kvapas: jaučiamas bičių korio, šviežiai keptos duonos ir meliono kvapas, švelnūs sauso ąžuolo pėdsakai. Skonis: Sviestinis kukurūzas, irisai, muskato riešutas ir šiek tiek citrinos aitrumo. Poskonis: išliekantis kukurūzų ir karamelės saldumas. |
WILD TURKEY Rare Breed Barrel Proof | Kvapas: aviečių, su mėlynių bandelės užuomina. Pjuvenos, citrusinių vaisių marmeladas ir imbiero pyragas. Skonis: vis dar gana „pyragaitiškas“, nors dabar dar labiau jaučiami aštraus vaisių bei imbierinio pyrago akcentai. Šviežios vynuogės, gvazdikėliai ir juoda duona su alyvuogių aliejumi. Poskonis: vidutinio ilgio su karamelės ir pušies sakais. |
PORT CHARLOTTE 10 Heavily Peated | Kvapas: sūdytas karamelinis pyragas, apelsino žievelė, jūros dumblių gabalėlis. Skonis: ąžuolo dūmai ir sūrus jūros oras, derinamas su saldesnėmis sviestinių sausainių ir baltųjų vynuogių natomis. Poskonis: imbiero traškučiai, ruginiai skrebučiai, džiovinimo durpių dūmingumas. |
ARMUT Fusion | Kvapas: sodrus, miežiniscir tuo pačiu vaisinis. Daug citrusinių vaisių, prieskonių, kreminio saldumo. Truputis durpių. Skonis: ąžuolinis, sodrus, švelnus durpinis, jaučiama kava, juodasis šokoladas ir vaisiai. Poskonis: ilgas ir su prieskoniais, susimaišęs su marmelado saldumu. |