Pasaulio skoniai detaliau…

VISKIS

SKONIS

J.P. WISER’S
Triple Barrel
Kvapas: jaučiamas bičių korio, šviežiai keptos duonos ir meliono kvapas, švelnūs sauso ąžuolo pėdsakai.
Skonis: Sviestinis kukurūzas, irisai, muskato riešutas ir šiek tiek citrinos aitrumo.
Poskonis: išliekantis kukurūzų ir karamelės saldumas.
WILD TURKEY
Rare Breed
Barrel Proof
Kvapas: aviečių, su mėlynių bandelės užuomina. Pjuvenos, citrusinių vaisių marmeladas ir imbiero pyragas.
Skonis: vis dar gana „pyragaitiškas“, nors dabar dar labiau jaučiami aštraus vaisių bei imbierinio pyrago akcentai. Šviežios vynuogės, gvazdikėliai ir juoda duona su alyvuogių aliejumi.
Poskonis: vidutinio ilgio su karamelės ir pušies sakais.
PORT CHARLOTTE 10
Heavily Peated
Kvapas: sūdytas karamelinis pyragas, apelsino žievelė, jūros dumblių gabalėlis.
Skonis: ąžuolo dūmai ir sūrus jūros oras, derinamas su saldesnėmis sviestinių sausainių ir baltųjų vynuogių natomis.
Poskonis: imbiero traškučiai, ruginiai skrebučiai, džiovinimo durpių dūmingumas.
ARMUT
Fusion
Kvapas: sodrus, miežiniscir tuo pačiu vaisinis. Daug citrusinių vaisių, prieskonių, kreminio saldumo. Truputis durpių.
Skonis: ąžuolinis, sodrus, švelnus durpinis, jaučiama kava, juodasis šokoladas ir vaisiai.
Poskonis: ilgas ir su prieskoniais, susimaišęs su marmelado saldumu.