
Namų atradimai detaliau…
VISKIS | SKONIS |
---|---|
GLENALLACHIE | Kvapas: aštrus salyklas pradžioje, su švelniais šviežios vanilės ir razinų su romu ledų sluoksniais. Skonis: Medus, skrudinta ruginė duona, pieniškas šokoladas ir muskatas. Poskonis: užuomina į drėgną ąžuolą slepiasi po dar daugiau medaus ir gvazdikėliais nusagstytu apelsinu. |
KENTUCKY JACK | Kvapas: puikiai nugludintas. Saldus pyragas, cinamonas ir vanilė. Užuominos į cukraus pudrą, medumi glaistytus obuolius ir degintą ąžuolą. Skonis: labiau saldus. Baltieji pipirai ir neapdorotas ąžuolas. Obuoliai, vanilė ir cinamonas. Poskonis: vidutinio ilgumo. Pabaigoje aptinkamos minkštos citrusinės natos. |
JAMESON | Kvapas: švelnus, su skrudinta mediena ir chereso atspalviais. Skonis: Lygus ir saldus, su medienos ir riešutų atspalviais. Poskonis: neįtikėtinai lygus. |
KAVALAN | Kvapas: raudonos vynuogės ir gvazdikėliai, po kurių seka geras žiupsnis vanilės. Truputis tabako lapų ir sausainių tešlos. Skonis: Rudasis cukrus, sumaišytas su maltu cinamonu ir baltaisiais pipirais, užpiltas geru portu. Baltojo ąžuolo šerdies šiluma. Poskonis: Razinos, slyvos, braškių uogienė ir dar vienas žiupsnelis tabako. |
DEANSTON | Kvapas: svaiginantis jaunas ąžuolas, trykštantis citrinos žievelėmis ir saldžiu miežių cukrumi, su gardžiomis obuolių ir muskato natomis. Skonis: malonus saldumas, sukeliantis prisiminimus apie cukatus ir vanilinį irisą, subalansuotą viržių medumi. Poskonis: lengvi prieskoniai su apdovanojančiu medaus salyklo ir saldaus ąžuolo pliūpsniu. |
GEORGIA MOON | Kvapas: tikrai naujas ir neįprastas – anyžiai, saldymedis ir šviežių virtų kukurūzų kvapas. Skonis: dar daugiau anyžių ir saldymedžio. Poskonis: švieži kukurūzai – sviestiniai, gaivūs, karšti. |