
Pirmoji pažintis detaliau…
VISKIS | SKONIS |
The TEN #03 | Kvapas: didelis šaukštas viržių medaus su baltojo šokolado gabaliukais. Skonis: stiprus vaisinis su kriaušės ir agrastų užuomina. Poskonis: vidutinio ilgio. Greičiau žolėtas ir saldus. |
ABERLOUR 12YO | Kvapas: sodrus saldumas – rudojo cukraus, šlakelio romo ir džiovintų vaisių mišinys Skonis: Irisas, datulės, džiovinti vaisiai, lengvi atogrąžų vaisiai – nesaldūs ananasai ar mangai Poskonis: Vidutinis, daug vaisių, baigiasi tamsaus šokolado sodrumu su šiek tiek kartumo |
JURA SUPERSTITION | Kvapas: švelniai dūminis, bet tuo pačiu gana saldus ir kreminis Skonis: saldus, lengvas ir riebus. Tai tarsi javų, baltųjų pipirų ir juodojo miško medaus užuominos ant svieste pakepinto skrebučio. Poskonis: vidutinio ilgio su kakava ir ryžiais, su medaus ir prieskonių užuominomis pabaigoje. |
The TEN #09 | Saldūs dūmas, kuris po truputį įgauna žemės, druskos, jūros oro ir vytintos mėsos atspalvį. Labai sklandus ir išbaigtas, šildantis skonis. |
HELLYERS ROAD Peated | Kvapas: sumedėjęs, riebus, su medienos dūmų priemaišomis. Užuomina į citrusinių vaisių žievelę, baltuosius pipirus, pipirmėtę ir tirpstantį sviestą. Skonis: Obuolio žievelė ir sodrių, vaisinių durpių pagrindas. Šiek tiek pajūrio charakterio, su druskos atspalviu. Gražus saldaus ir pikantiško skonių balansas. Poskonis: ilgas, sodru, turtingas. |
MACKMYRA Iskristall | Kvapas: cukriniai migdolai, kokosas, šaltmėtė, gėlių salyklas ir šokoladu padengtos razinos. Skonis: gomuryje toliau vystosi gėlių natos, kurias sujungia raudonos vynuogės ir baltasis ąžuolas. Poskonis: Ilgai išliekantis, ąžuolinis ir aštrus su džiovintais vaisiais ir abrikosų uogiene. |